Beauty News by Essence Cosmetics




Hello Beauties,


    Saptamana trecuta am participat la evenimentul de lansare al Brandului Essence Cosmetics si a noutatilor de toamna in Romania, care a vut loc la Sky Bar Dorobanti, de unde ai un view superb asupra orasului.





    Despre Essence cred ca stiti destule, ati vazut la mine pe Instagram si pe pagina blogului ca sunt mare consumatoare de produse Essence, in vacantele mele din afara tarii mereu le caut, dar de acum le vom avea in lantul de magazine @dm.






    Colectia noua in editie limitata "awesoMetallics", ofera lacuri de unghii cu efect stralucitor si accente holografice, pentru un aspect deosebit, straturi metalice pe buze, pentru un Look in pas cu ultimele tendinte in moda: metalic.
    In aceasta colectie mai avem mascara, farduri de pleoape cremoase, puternic pigmentate cu particule stralucitoare, un iluminator cu aspect holografic, o paleta foarte frumoasa si bineinteles asa cum v-am mai spus pigmentii holografici pentru unghii impreuna cu topcoat-ul pe baza de apa.




    Daca vorbim despre preturi, cred ca stiti ca toate produsele sunt fabricate in Germania, iar raportul calitate-pret este unul excelent. Produsele nu depasesc 20 de lei.
    Eu sunt super incantata de aceste produse si mai ales de faptul ca le vom avea in fata in acele gondole frumoase, le vom putea testa, ne vom putea alege ce dorim.





   Voi folositi produse Essence Cosmetics? Ce preferate aveti? Va astept cu impresii si recomandari.
   Si daca sunteti la fel de incantate ca si mine de aceste produse, curand pe pagina blogului vom avea si un concurs.




Etichete: , , , , , , , ,