Beauty News by Bottega Verde




                       7 tendinte de make-up pentru primavara 2017

Nici bine nu a venit primavara, ca marii designeri si make-up artisti au adus in prim-plan tendintele pentru acest sezon, cu efecte proeminente care te scot din tipare, indiferent de zona conturata sau puternic iluminata.
Culorile puternice continua sa faca furori in ceea ce priveste make-up-ul de primavara, insa, in acest an se pune accentul in special pe iluminarea fetei dusa la extrem cu ajutorul sclipiciului, atat pe piele, cat si pe buze si pleoape. In aceasta primavara se poarta make-up-ul indraznet, care te ingheata”, afirma Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.


Iata 7 tendinte de make-up pentru primavara anului 2017 care vor intoarce toate privirile:
Mirajul „petei de vin”
Mixarea culorilor pentru a crea efectul de pete de vin pe pleoape, urmata de tamponarea usoara a acestora creeaza un efect perfect pentru un make-up de seara in aceasta primavara. Pentru a oferi volum, este indicat sa se lumineze partea interioara a coltului ochilor, astfel, privirea fiind mult mai patrunzatoare si mai deschisa.
Acest tip de make-up este in tendinte anul acesta, privirea luminata fiind conturata cu ajutorul rimelului negru combinat cu cel maro. De asemenea, buzele trebuie sa pastreze coloristica, rujul rosu indraznet de la Bottega Verde cu argan de maroc, 37 de lei, fiind perfect pentru a completa acest look ravasitor”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Buzele – bijuteriile sezonului
In cazul in care buzele sunt accentuate si scoase in evidenta, se pastreaza celelalte zone ale fetei naturale. Pentru a crea senzatie in acest anotimp, este indicat sa se adopte rujuri in culori aprinse, de la nuante de vin rosu la ciocolata neagra acoperite de sclipici.
Rujul mat este vedeta anului 2017, nuantele intense de rosu si ciocolatiu fiind cele care aduc o nota indrazneata in aceasta primavara. Sclipiciul nu poate lipsi de pe buze, daca vrei sa ai un look in tendinte, de aceea, daca folosesti un ruj mai deschis, aplica sclipiciul auriu intr-un strat subtire, insa, daca nuanta rujulul este intensa si mai inchisa, poti pune sclipici pe toata suprafata buzelor, pentru a le scoate in evidenta. Le poti imbina cu ajutorul luciului de buze cu unt de mango si vitamina E de la Bottega Verde, mov cu nuante aurii, la 25 de lei”, spune specialistul.

Ochi bine conturati
Spre deosebire de accentuarea buzelor, care se realizeaza prin culoare si luminare, ochii pot fi scosi in evidenta cu ajutorul eyeliner-ului si a pleoapelor inchise la culoare. Nu este de ajuns sa-ti conturezi numai pleoapa superioara, ci acum trebuie aplicata o linie groasa si lu nivelul pleoapei inferioare pentru a crea o privire ravasitoare, acest efect fiind creat cu ajutorul eyeliner-ului contur intens de la Bottega Verde, la 30 de lei.

Iluminarea fetei prin conturare
Creeaza-ti un look spectaculos in aceasta primavara prin conturarea fetei la nivelul buzelor, obrajilor si sprancenelor. Adauga efecte de iluminare printr-un blush de culoare deschisa, un fard de pleoape in aceeasi nuanta si buze conturate cu creionul contur caramiziu de la Bottega Verde cu extract de Nalba, la 21 de lei.


Eyeliner in culori electrice
Nuantele de turcoaz si portocaliu combinate cu liniile in forma de umbrela sunt trucurile sezonului care anima look-ul de zi sau de seara. Indiferent de forma ochilor, aceasta tendinta se potriveste perfect, iar efectul creat este unul surprinzator si foarte atragator. Creionul de ochi turcoaz cu vitamina C si E de la Bottega Verde, la 38 de lei, este special pentru primavara aceasta, fiind rezistent la apa si in nuante aprinse, la moda.

Sclipiri de diamant pe piele
Accentuarea pielii prin iluminare este un efect extrem de important in primavara anului 2017. Vibratia sclipiciului pe piele poate fi foarte seducatoare, dand impresia de „poleire cu aur” a intregului corp. Intensitatea sa poate varia in functie de cantitatea aplicata si de nuanta, insa, este important sa se tina cont si de nuanta naturala a tenului.
Cu ajutorul pudrei Sarutul soarelui de la Bottega Verde, la 59 de lei, vei avea parte de un ten cu sclipiri de bronz natural, ceea ce va contrasta cu make-up-ul neutru ales.

Privirea care te ingheata
Nuantele metalice adaugate la nivelul ochilor creeaza o privire rece si dura, dar, in acelasi timp, seducatoare care ingheata atunci cand este privita. Fardul de pleoape cu acid hialuronic de la Bottega Verde in nuante electrizante, la 36 de lei este perfect pentru un make-up de senzatie in aceasta primavara.

Look-ul metalic, de gheata este in tendinte si anul acesta. Pe langa ochii „inghetati”, buzele si obrajii trebuie sa fie conturati tot in nuante reci si intense pentru a completa stilul. In aceasta combinatie, negrul iese din discutie, efectele create fiind indeajuns de intense”, explica Andreea Has.
BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de pielea ta prin extractele naturale din se realizeaza. Alege sa atragi toate privirile in aceasta primavara si aplica sfaturile make-up artistului. Mai multe informatii poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Etichete: , , , , ,