COLLECTION NOEL Vanilie Alba si Fructe de Poveste by Yves Rocher




COLLECTION NOEL Vanilie Alba si COLLECTION NOEL Fructe de Poveste



Collection Noel – Fructe de Poveste & Vanilie Alba: doua colectii Yves Rocher in editie limitata, pentru un Craciun feeric.

Descopera parfumul dulce si cald de Vanilie Alba sau aromele festive si spumoase ale Fructelor de Poveste in cele doua colectii de Craciun.

Texturi fine sau bogate, formule senzoriale imbogatite cu unt de Karite Bio sau cu extract de Albastrele Bio pentru o piele delicios parfumata.
In fiecare colectie vei regasi tot ceea ce ai nevoie pentru un ritual complet de ingrijire a corpului cu parfum de sarbatoare, de la 14.90 lei:


CALENDARUL SURPRIZELOR DE ADVENT: 24 cutiute cu surprize Yves Rocher, de descoperit in fiecare zi pana la Craciun! Un set modulabil, 100% reutilizabil si reciclabil, continand o paleta larga de produse de frumusete, de la parfumuri la produse de ingrijire si machiaj. Pret: 199 lei.

SET CASUTA DIN POVESTI: placerea parfumului cald al Vaniliei Albe sau aroma spumoasa a Fructelor de Poveste, intr-un set ce evoca atmosfera Craciunului din povestile copilariei.
Pret: 39.90 lei


Etichete: , , , , , , ,