Saturday Theme #42 - Skulls




Hello Beauties,


      Astazi avem in program inca o manichiura de Halloween - Skulls. Daca ma urmariti pe Instagram si pe Facebook, ati vazut ca saptamana trecuta Essence  a avut evenimentul de lansare al brandului in Romania si a lansat si noua colectie de toamna, v-am povestit cate ceva despre eveniment aici.
     Pentru manichiura de astazi am folosit unul din faimosii pigmenti despre care erati atat de curioase cum functioneaza, cum se comporta pe unghii, cat de usor se aplica si care este rezultatul final→Mirror, Mirror on the nail.




    Am mai folosit doua produse asemanatoare, dar nu am avut acest topcoat pe baza de apa, destinat acestui tip de manichiura.
    Procedura de aplicare este foarte simpla. Peste o baza transparenta sau o oja, pana sa se usuce complet, aplicati cu degetul sau cu aplicator cu buretel pentru ochi, luati putin produs si pur si simplu frecati unghia cu aceasta pudra. Apoi aplicati topcoat-ul, iar la final stergeti surplusul de pudra cu o pensula.
    Ce ziceti? E greu? Eu zic ca nu e greu deloc. Va las mai jos si un tutorial.



    Eu am aplicat "praful de stele", asa i-a spus sotul meu :)))) peste oja neagra Essence, am decorat cu un water decals si o decoratiune Skull si am realizat o manichiura de sezon. Surplusul de pudra, s-a curata foarte usor, la final dupa uscarea topcoat-ului m-am spalat pe maini si atat.


    Sa vedem ce modele au realizat fetele astazi:


  1. Andra Kat - http://andrakat.com/
  2. Deyutza - https://deyutza.ro
  3. Camelia - https://darkpassion.ro
  4. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  5. Emi- https://lumeaemiliei.blogspot.ro/
  6. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  7. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
  8. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  9. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro
  10. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/



    Stiu ca printre cele care ma cititi sunt iubitoare de produse Essence, asa ca vom da drumul curand unui concurs cu produse Essence.
   Va doresc un weekend frumos si va astept cu impresii.




Etichete: , , , , , , , , , ,