Toamna incepe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”




Hello Beauties, 


      De cate ori nu v-ati gandit....vai dar de ce baza asta pentru unghii nu are si intaritor....sau de ce nu are si ceva care ilumineze unghia...si sa ne si protejeze in acelasi timp. 
     Eeeee iata ca Melkior s-a gandit la asta si parca special pentru mine, a creat aceasta baza 9 in1, o baza inovatoare in care aveti tot ce trebuie pentru sanatatea unghiilor voastre #9beneficiiintrosingurasticluta.
     Si pentru ca vine toamna Melkior lanseaza astazi si o noua colectie de oje, evident in culori de toamna, impreuna cu provocarea #whatsyourstory.
     Povestea mea si pasiunea mea o stiti deja. Sunt pasionata de NAIL ART de multa vreme, am o colectie impresionanta de oje si accesorii pentru unghii, iar pasiunea mea vine din trecut de cand eram mititica si o urmaream pe mama cum isi facea unghiile si abea asteptam sa cresc sa pot face si eu asta.          Vremea a trecut si pasiunea mea a crescut frumos si ea, eu am evoluat in acesti patru ani de blog, in acesti patru ani de #unghiutzecoloratehappynails.
    Un interviu al meu pentru Melkior puteti sa cititi aici, pe site-ul Melkior, in caz ca nu ati facut asta deja.
    Si pentru ca abea asteptam sa incerc noile produse, evident ca am pentru voi astazi si o manichiura cu una din culorile toamnei.
    Astazi incepe scoala si albastrul TRUST ME, mi-a adus aminte de camasutele albastre purtate in scoala si m-a inspirat pentru o manichiura #backtoschool.







Vrei un produs “9 in 1” pentru unghiile tale? Melkior l-a creat!


Vrei un produs care intareste unghiile, le albeste si ilumineaza? In plus, creste aderenta lacului de unghii si ii prelungeste rezistenta. Interesant, nu?! Melkior a creat un produs exceptional: Base Coat 9in1. Se potriveste in multe cazuri, in toate situatiile, pentru toate tipurile de probleme ale unghiilor.
Base Coat 9in1 se gaseste in 2 variante: sticluta de 15 ml si sticluta de 4.5 ml. Pentru a veni in sprijinul clientilor, designerii echipei Melkior au creat sticlute in forma ergonomica, cu sistem de auto-curatare a sticlei si capac anti-alunecare. De asemenea, sunt prevazute cu pensula lata pentru aplicare rapida.


Iata care sunt cele 9 proprietati ale acestui produs miraculos:
  1. Este baza protectoare pentru unghii.
  2. Albeste si ilumineaza unghiile.
  3. Este o baza nivelanta pentru unghii.
  4. Are rolul de a intari unghiile.
  5. Accelereaza cresterea unghiilor.
  6. Se absoarbe foarte repede in unghie.
  7. Asigura cresterea aderentei lacului de unghii.
  8. Prelungeste rezistenta lacului de unghii.
  9. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.


Toate aceste proprietati sunt posibile din cauza compozitiei din care nu lipsesc urmatoarele ingrediente:


Cum se utilizeaza Base Coat 9in1? E foarte simplu si la indemana oricui: se aplica 1 singur strat pe unghia naturala degresata in prealabil.


“Fie ca vrei oja sau nu, foloseste tot timpul Base Coat 9in1 pe unghiile tale! 9 beneficii intr-o singura sticluta.”





New Collection Nail Lacquer “Storytelling”

Sezonul acesta fac ce vreau, scriu ce vreau, sunt cine vreau!
Intra si tu in joc si spune-ne “Care e povestea ta?” si cum te-au ajutat mainile tale sa realizezi ce-ti place, sa-ti dezvolti pasiunea ta, sa faci job-ul tau, sa-ti exprimi sentimentele.
Construieste acum propria poveste! Poezia mainilor tale…

Ce culori porti in aceasta toamna pe unghii? Vrei nuante puternice si sofisticate care nu se demodeaza niciodata? Afla acum ce este must have in acest sezon!
Toamna incepe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”, nuante seducator de frumoase pentru o manichiura moderna.
Noua gama contine 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase si 1 oja este perlata:
Toate aceste oje Melkior se gasesc in cele 2 variante de sticlute, de 15ml si de 4,5ml. Descopera acum nuanta care iti pune in evidenta manichiura!

Sunt oje rezistente care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

Imbraca-ti unghiile in culori foarte puternice, in tendinta, pentru a putea demonstra ca sezonul acesta tu faci ce vrei!






Care e favorita voastra din noua colectie. Va recomand cu drag baza 9in1, va pup si va doresc o saptamana frumoasa.






Etichete: , , , , ,