Review-ul de Luni #5- Produse Ziaja cu Manuka Tree




Hello Beauties,


      Din nou Luni zi de Review. Desi sunt plecata in vacanta n-am uitat ca ziua de luni este dedicata unui nou review. Continuam astazi cu un nou produs Ziaja(Zaia). As vrea pe rand sa va spun parerea mea despre toate produsele Ziaja incercate de mine. Review-uri la alte produse din acelasi brand, facute de mine gasiti aici si aici.
     Astazi vorbim despre doua produse de ingrijire a tenului, pe care le folosesc deja  de o luna, si pe care pot spune ca le-am inclus in rutina mea de ingrijire zilnica(intre timp, le-am terminat).



                                                                                                        sursa foto
                                      Gel de curatare a tenului cu Manuka Tree
Descrirea producatorului :
Recomandat pentru ten mixt sau gras cu probleme. Are proprietati normalizatoare si purifiante. Calmeaza iritatiile si reduce roseata. Normalizeaza secretia de sebum, reduce excesul de sebum, punctele negre, leziunile accneice si porii dilatai. Pregateste pielea pentru viitoarele cosmetice. Nu contine sapun.  Principalul ingredient este extractul din frunze de manuka.

Parerea mea:
Este unul din cele mai bune geluri de curatare folosite de mine in ultimul timp-dupa Efaclar- La Roche Posay.  Are un miros foarte delicat de ceai, dar este foarte placut si nu cred ca v-ar deranja. Parca este creat special problemele tenului meu. Petele rosii au disparut, porii s-au minimizat dupa cateva utilizari. Tenul ramane fin si curat dupa utilizare, iar punctele negre au disparut. Absoarbe si excesul de sebum. Vi-l recomand cu tot dragul, iar pretul este sub 20 de lei, mai mult decat prietenos. Produsul este foarte spornic aveti nevoie de foarte putin pentru o curatare, iar sticluta este prevazuta cu pompita pentru un dojaz minim. Pentru un maxim de efect asupra pielii eu am folosit si crema de noapte exfolianta din aceeasi gama.




Crema de noapte cu efect de exfoliere delicata Ziaja Manuka Tree Purifying
Descrirea producatorului :
Crema de noapte hidratanta exfoliaza delicat tenul pe timpul noptii. Contine acid de Migdale (3%) cu actiune anti-acnee si exfoliere delicata, adaptata tenului cu probleme. Extractul din frunze de Manuka are rol antibacterian.
Formula sa concentrata imbunatateste aspectul tenului, confera luminozitate petelor pigmentare cauzate de soare, reduce cosurile si porii dilatati.


Parerea mea:
Crema are aceleasi efecte ca si Gelul de curatare. Acelasi miros placut si deloc deranjant. Se aplica foarte usor si intra imediat in piele. Nu lasa pelicula grasa pe piele, dupa cateva minute nici nu se mai simte pe piele.





      Vi le recomand pe amandoua cu tot dragul, eu le-am comandat pe site, impreuna cu multe alte produse care au ajuns in pachetele de Craciun pentru prietenele mele. Dar au fost si multe produse pentru mine, despre care va voi povestii pe rand.
      Aici aveti toate produsele din aceeasi gama. Le gasiti pe pagina de Fb-Face Bucharest.
      
      
 sursa foto

      Va astept cu drag parerile despre produsele Ziaja incercate de voi. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.



Etichete: , , , , , ,