Review-ul de Luni #2-Gel de dus&Crema de corp cu unt cacao Ziaja



Hello Beauties,

       
      De Craciun am facut o comanda mare de produse Ziaja(Jaia), pentru cadourile de Craciun si bineinteles o mare parte pentru mine.



      Produsele le-am descoperit in urma cu ceva timp la Cosmetic Beauty and Hair, prin intermediul Elenei-Beauty by Sunshine
      Primul review facut de mine al acestor minunate produse, il puteti citii aici, si este la gama Orange Butter, gel de dus si lotiune de corp.
      Astazi va prezint niste produse similare, cu un miros cacao,au fost perfecte pentru perioada de Craciun, si nu numai.


      Gel de dus crema cu unt de cacao, fara parabeni - Rasfat, arome gurmande si o piele fina ca matasea! Formula cremoasa pe baza de ingrediente naturale si agenti de
hidratare blanzi curata, hidrateaza si iti stimuleaza simturile datorita aromei irezistibile de Cacao. Bucura-te de o piele revitalizata si matasoasa! NU contine Parabeni!





      Lotiune de corp cu unt de cacao - Are o textura cremoasa, patrunde rapid in piele, fara a lasa urme grase. Hidrateaza intensiv pielea, ii imbunatateste elasticitatea si lasa un parfum placut. Produs pentru ingrijire zilnica. NU contine Parabeni!
Testat dermatologic.




       Ambele produse fac ce promite producatorul, mirosul este divin, hidratare perfecta, sunt minunate. Stiu ca multe dintre voi le aveti si le-ati incercat deja, asa ca si eu vi le recomand cu tot dragul.



       Produsele le gasiti pe pagina de Fb-Face Bucharest si in Farmacii. Am citit multe pareri despre ele, dar inca una nu strica, asadara vi le recomand si eu. Urmeaza si alte review-uri ale produselor incercate de mine.
      Voi ce produse Ziaja ati folosit? Va pup si va doresc o saptamana frumoasa, va astept cu drag parerile despre produsele folosite de voi.




Etichete: , , , , ,